01×05 – World War Three
HAKKINDA:
Slitheen’ler 3. Dünya Savaşını çıkarmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Peki Doktor kilitli bir odanın içinden bütün bunları durdurabilecek mi?
- Yönetmen: Keith Boak
- Yazar: Russell T. Davies
by Umut ÇEvik · Published · Updated
Slitheen’ler 3. Dünya Savaşını çıkarmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Peki Doktor kilitli bir odanın içinden bütün bunları durdurabilecek mi?
Umut ÇEvik
Doctor Who Merkezi'nin kurucu ortağı ve baş editörü. Hayatı genel olarak Doctor Who'ya dair bir şeyler okuyarak veya izleyerek geçer. Bunu yapamadığı zamanlarda ise Doctor Who'ya dair yapmayı planladığı şeyleri düşünür. 2009'da ilginç bir karşılaşma neticesinde izlemeye başladığım Doctor Who benim için çok büyük bir aşka dönüştü. Bu sebeple bir sürü şey yaptık. Facebook sayfaları/grupları, forum ve blog siteleri, çekilişler, etkinlikler, yayınlar ve videolar. Ancak hala işin çok başındayız. Yapmamız gereken çok fazla şey var.
by Umut ÇEvik · Published 27 Ağustos 2020 · Last modified 21 Mart 2022
by Umut ÇEvik · Published 11 Şubat 2018 · Last modified 24 Ağustos 2023
by İrem Duygu Doğan · Published 24 Kasım 2019 · Last modified 23 Kasım 2019