Doctor Who Paskalya Özel Bölümünün Yayın Tarihi Açıklandı

Doctor Who 2022 özellerinin ikincisi, Paskalya özel bölümü Legend of the Sea Devils‘in Birleşik Krallık ve ABD yayın saatleri kesinleşti.

Legend of the Sea Devils” bölümü Birleşik Krallık‘ta, 17 Nisan 2022 Pazar günü saat (GMT) 19.10 yani (TSİ) 22:10’da BBC One‘da yayınlanacak. Bölüm 50 dakika sürecek.

Bu arada, ABD‘de BBC America‘ya özel olarak 17 Nisan 2022 Pazar günü saat (ET) 14:00 yani (TSİ) 21.00 başlayacak.

Bölümün Türkiye yayına dair henüz bir bilgi yok.

Doctor Who: Legend of the Sea Devils bölümünden bir Deniz İblisi.

Bölüm özeti:

Bu çarpıcı bir özel macerada, Doktor (Jodie Whittaker), Yaz (Mandip Gill) ve Dan (John Bishop), Doktor’un en eski düşmanlarından biri olan Deniz İblisleri ile yüz yüze geliyor. Efsanevi korsan kraliçesi Madam Ching neden kayıp bir hazineyi aramak için geldi? On dokuzuncu yüzyılın okyanuslarının altında hangi korkunç güçler gizleniyor? Ve Yaz’ın Dan’i bir korsan gibi giydirmesi gerçekten gerekli miydi?

Kaynak: DoctorWhoTV.co.uk

Umut ÇEvik

Doctor Who Merkezi'nin kurucu ortağı ve baş editörü. Doctor Who izlemediği zamanlarda bir şeyler okur veya yemek yapar. Özellikle Doctor Who'ya dair özel veya saçma şeyler toplamaya bayılır. Merhaba ben Umut ÇEvik. 1995 yılının sıcak bir Haziran günü Balıkesir'in şirin ilçesi Gönen'de dünyaya geldim. İlk ve orta öğrenimimi Gönen’de tamamladım. 2013’te Almanca Çeviribilim eğitimi almak için Sakarya’ya taşındım ve bu süreçte çeşitli işlerde çalıştım. Şuan ise Kocaeli Üniversitesinde Gazetecilik ve Anadolu Üniversitesinde Adalet eğitimimi sürdürüyorum. 2009’dan beri Doctor Who hayranıyım. Ve o günden beri Doctor Who’ya dair bir sürü çalışmanın içinde olmaya çalışıyorum. Ve yapamayacağım bir iş olmadığına inanıyorum.

You may also like...

Bir Cevap Yazın

%d blogcu bunu beğendi: