2020 Noel Özel Bölümü Olacak mı?

Jodie Whittaker‘ın Doktor‘unu ve üç yol arkadaşını en son Yeni Yıl Özel bölümünde izlemiştik. Akabinde ise dizinin tam bir yıl ekranda olmayacağı haberini almıştık. Ancak Daily News öyle bir haber yayınladı ki…

On Üçüncü Doktor‘un ikinci sezonu olacak olan bu yeni sezonda Bradley Welsh, Tosin Cole ve Mandip Gill‘in de yer alacağı onaylandı. Maceralar; uzay, zaman ve Sheffield‘da devam edecek.

Dizinin izlenme ortalaması bölüm başına 5.7 milyon iken, Jodie Whittaker‘ın Doktor olarak ilk bölümü olan The Woman Who Fell To Earth 10.9 milyon izlenme almıştı.

Geçtiğimiz yılın Yeni Yıl Özel Bölümü olan Resolution, yenilenmiş Dalekler‘in dönüşü olarak kabul görse de öte yandan hayranları ikiye bölmüştü.

Jodie Whittaker: “Tekrar işe dönmek için sabırsızlanıyorum. İnanılmaz bir rol oldu benim için. Üstesinden gelemeyeceğimi sandığım oldukça sıradışı bir deneyim oldu benim için.” dedi.

2020’ye Güzel Bir Başlangıç

Daily News’ın haberine göre; Doctor Who, 2019‘da kendini özletişini Noel Özel Bölümü ile telafi edebilir. Fakat bunun için 2020‘yi beklemek gerekiyor.

Yeni sezondan sizin beklentileriniz nedir?

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir